Perencake met speculoos

 

Perencake met speculoos

Met de gebakken peren zitten: volgens het woordenboek betekent het dat je lekker gekookt hebt maar je gasten niet komen opdagen. In dit recept worden Lotus Speculooskoekjes onder het deeg gemengd. Laat die gasten maar komen…

  • 25 g Lotus Speculoos
  • 1 Ei
  • 1 el Melk
  • 65 g Suiker
  • 65 g Boter
  • 75 g Zelfrijzende bloem
  • 1 Peer
  • 4 Muffinvormen
  • 50 g Lotus Speculoos
  • 2 Eieren
  • 2 el Melk
  • 125 g Suiker
  • 125 g Boter
  • 150 g Zelfrijzende bloem
  • 2 Peren
  • 8 Muffinvormen
  • 75 g Lotus Speculoos
  • 2 Eieren
  • 3 el Melk
  • 185 g Suiker
  • 185 g Boter
  • 225 g Zelfrijzende bloem
  • 2 Peren
  • 12 Muffinvormen
Kook je voor
Start met de Kookmodus
  • 1

    De boter, de eieren, de melk en de suiker goed mengen

  • 2

    De bloem ondermengen en 1 min. goed loskloppen

  • 3

    Verkruimel de Lotus Speculoos. Meng de speculooskruimels met de in stukjes gesneden peren onder het deeg

  • 4

    Doe het deeg in een beboterde bakvorm en bak op 180° gedurende 45 min.

  • 5

    Neem de cake uit de vorm en laat afkoelen

Stap
01
05

Perencake met speculoos

De boter, de eieren, de melk en de suiker goed mengen

Stap
02
05

Perencake met speculoos

De bloem ondermengen en 1 min. goed loskloppen

Stap
03
05

Perencake met speculoos

Verkruimel de Lotus Speculoos. Meng de speculooskruimels met de in stukjes gesneden peren onder het deeg

Stap
04
05

Perencake met speculoos

Doe het deeg in een beboterde bakvorm en bak op 180° gedurende 45 min.

Stap
05
05

Perencake met speculoos

Neem de cake uit de vorm en laat afkoelen

Vorige
Volgende

ONZE KLASSIEKERS

Speculoospasta

Suzy wafel

Speculoos

Zebra

Frangipane

Dinosaurus met chocolade