Speculoosmousse

 

Speculoosmousse

Een smeuïge mousse van Lotus Speculooskoekjes. Deze fluweelzachte lekkernij zet je in minder dan een halfuur op tafel. Je hebt er slechts 4 ingrediënten voor nodig. Lekker makkelijk!

  • 45 g Lotus Speculoos
  • 1 Eiwit
  • 35 g Suiker
  • 165 ml Room 40%
  • 2 Kommetjes
  • 85 g Lotus Speculoos
  • 2 Eiwitten
  • 37 g Suiker
  • 335 ml Room 40%
  • 4 Kommetjes
  • 125 g Lotus Speculoos
  • 2 Eiwitten
  • 100 g Suiker
  • 500 ml Room 40%
  • 6 Kommetjes
Kook je voor
Start met de Kookmodus
  • 1

    Verkruimel de Lotus Speculoos

  • 2

    Doe de room bij de speculoos kruimels, laat 25g over voor de decoratie. Laat het even rusten tot deze zacht is.

  • 3

    Klop de eiwitten stijf

  • 4

    Voeg deze bij de suiker

  • 5

    Klop de room met de Lotus Speculoos stijf

  • 6

    Voorzichtig de room met Lotus Speculoos en het eiwit/suiker mengsel mengen

  • 7

    Verdeel in potjes en laat opstijven in de koelkast

Stap
01
07

Speculoosmousse

Verkruimel de Lotus Speculoos

Stap
02
07

Speculoosmousse

Doe de room bij de speculoos kruimels, laat 25g over voor de decoratie. Laat het even rusten tot deze zacht is.

Stap
03
07

Speculoosmousse

Klop de eiwitten stijf

Stap
04
07

Speculoosmousse

Voeg deze bij de suiker

Stap
05
07

Speculoosmousse

Klop de room met de Lotus Speculoos stijf

Stap
06
07

Speculoosmousse

Voorzichtig de room met Lotus Speculoos en het eiwit/suiker mengsel mengen

Stap
07
07

Speculoosmousse

Verdeel in potjes en laat opstijven in de koelkast

Vorige
Volgende

ONZE KLASSIEKERS

Speculoospasta

Suzy wafel

Speculoos

Zebra

Frangipane

Dinosaurus met chocolade