Lotus® Bakeries® Een troef in de keuken. Wist je dat heel wat van onze producten bij Lotus ook heerlijk te verwerken zijn in desserts? Denk maar aan een lekkere taart op basis van Madeleines of een heerlijke Biscoff® cheesecake. Ontdek onze heerlijke recepten hieronder. Apply Pannenkoeken à la Biscoff® Een klassieker voor fijnproevers, met onze Lotus® Biscoff® pasta als bonus! Tiramisu met Lotus® Madeleines Met Tiramisu hebt je altijd succes. Gebruik je Lotus® Madeleines, dan krijg je een tiramisu... Warme Biscoff® melk Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude... Trifle met Lotus® Madeleines en banaan Een heerlijke trifle met Lotus® Madeleine en banaan, daar word je instant gelukkig van. Biscoff® iced latte Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert Biscoff® laagjestaart De schoonheid van deze taart zal onmiddellijk de aandacht trekken van je klanten. En de... BISCOFF® BROWNIE Heerlijk smeuïge brownies met een bijzondere Biscoff® toets. Appeltaart met Biscoff® een heerlijke appeltaart met een Biscoff® twist: zacht, zoet en rijk van smaak – de... Biscoff® milkshake Klassieke milkshake met een overwachte Biscoff® twist. Paginatie Huidige pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8 Volgende pagina Volgende Laatste pagina Laatste