Ingrediënten
Voor 10 personen
- +/- 30 Lotus® Madeleines chocolade
- 250 g mascarpone
- 250 g slagroom (40% vet)
- 50 g poedersuiker
- 8 g slagroomversteviger
- Rode kleurstof voor voeding (of andere naar keuze)
- Sap van ½ citroen
- 100 g seizoensfruit(bosbes/aalbes/vijg/framboos/aardbei)
- 20 g gehakte donkere chocolade
- 40 g geroosterde amandelschilfers
- Enkele blaadjes munt
Klaar in 5 stappen
-
1
Neem een mooie serveerschaal en leg de Lotus® Madeleines per twee naast elkaar en vorm zo een letter of cijfer naar keuze.
-
2
Roer de mascarpone los in een kom. Giet hier de koude slagroom bij en klop dan samen met de poedersuiker, slagroomversteviger, citroensap en een mespuntje rode kleurstof met de elektrische mixer goed stijf.
-
3
Schep het mengsel in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.
-
4
Spuit toefjes crème op de Madeleines, leg er vervolgens nog een laag Madeleines op en spuit opnieuw toefjes crème.
-
5
Werk af met seizoensfruit, geroosterde amandelschilfers, gehakte chocolade en munt.