Lotus® Madeleine hartjes

Love is in the air met deze verleidelijke Lotus® Madeleine hartjes, succes verzekerd!

Ingrediënten

Voor 12 stuks
  • 12 Lotus® Madeleines
  • 150 g witte chocolade
  • Rode kleurstof voor voeding
  • Goud en zilveren eetbare suikerparels
  • 12 houten prikkels
  • Optioneel: papieren hartjes

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Snij de Lotus Madeleines schuin in twee (zie foto).

  • 2

    Hak de witte chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is en voeg enkele druppels rode kleurstof toe.

  • 3

    Plaats twee halve Madeleines tegen elkaar om een hartje te vormen. Steek een houten prikker erdoor om ze samen te houden.

  • 4

    Versier de hartjes met de gesmolten chocolade zoals op de foto. Werk af met gouden en zilveren eetbare suikerparels.

  • 5

    Plaats de hartjes in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven. Serveer ze op een bord samen met de papieren hartjes als versiering.