Lotus® Madeleine Party egel

Wie we daar hebben, het lekkerste egeltje ter wereld! Zijn Lotus® Madeleine stekels met een beetje chocolade op de topjes doen je watertanden.

Ingrediënten

Voor 15 personen
  • 15 Lotus® Madeleines chocolade
  • 120 g donkere chocolade
  • 15 houten satéstokjes
  • 1 rond suikerbrood
  • 2 Lotus Rolls
  • 1 ronde chocolade marshmallow
  • Botercrème:

  • 230 g ongezouten boter (op kamertemperatuur)
  • 420 g poedersuiker
  • 45 g cacaopoeder
  • 3 el melk
  • 2 tl vanille extract

Klaar in 6 stappen

  • 1

    Hak de chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is.

  • 2

    Dop elk van de Lotus® Madeleines voor ⅓ in de gesmolten chocolade en zet ze in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven.

  • 3

    Maak ondertussen de botercrème: gebruik een keukenrobot en klop al de ingrediënten samen tot een gladde crème.

  • 4

    Plaats het suikerbrood op een serveerschaal. Bedek het suikerbrood met de botercrème en vorm een punt voor de egel zijn kop.

  • 5

    Plaats de twee Lotus® Rolls voor de ogen en de marshmallow voor de neus op de egel zijn kop zoals op de foto.

  • 6

    Haal de Madeleines uit de ijskast en steek in elk een satéstokje. Prik ze willekeurig in het suikerbrood.