Ingrediënten
Voor 15 personen
- 15 Lotus® Madeleines chocolade
- 120 g donkere chocolade
- 15 houten satéstokjes
- 1 rond suikerbrood
- 2 Lotus Rolls
- 1 ronde chocolade marshmallow
-
Botercrème:
- 230 g ongezouten boter (op kamertemperatuur)
- 420 g poedersuiker
- 45 g cacaopoeder
- 3 el melk
- 2 tl vanille extract
Klaar in 6 stappen
-
1
Hak de chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is.
-
2
Dop elk van de Lotus® Madeleines voor ⅓ in de gesmolten chocolade en zet ze in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven.
-
3
Maak ondertussen de botercrème: gebruik een keukenrobot en klop al de ingrediënten samen tot een gladde crème.
-
4
Plaats het suikerbrood op een serveerschaal. Bedek het suikerbrood met de botercrème en vorm een punt voor de egel zijn kop.
-
5
Plaats de twee Lotus® Rolls voor de ogen en de marshmallow voor de neus op de egel zijn kop zoals op de foto.
-
6
Haal de Madeleines uit de ijskast en steek in elk een satéstokje. Prik ze willekeurig in het suikerbrood.