Virgin eggnog met Biscoff®

Een traditioneel kerstdrankje: klassieke eggnog met een Biscoff® twist.

Ingrediënten

Voor 6-8 porties
  • 3 eieren
  • 4 eierdooiers
  • 2 el suiker
  • 700 ml melk
  • 10 el Biscoff® speculoospasta
  • 500 ml room

Om te serveren:

  • Slagroom
  • Biscoff® speculoospasta
  • Biscoff® crumbs

Klaar in 6 stappen

  • 1

    Doe de eieren, eierdooiers en suiker in een kom. Klop tot een dik en lichtkleurig mengsel.

  • 2

    Doe de melk en de Biscoff speculoospasta in een steelpan en breng op een middelhoog vuur al roerend aan de kook.

  • 3

    Doe het warme mengsel langzaam bij het eiermengsel. Klop intussen met een elektrische handmixer. Giet het mengsel terug in de steelpan en laat op een laag vuur al roerend indikken.

  • 4

    Zeef het mengsel en voeg de room toe.

  • 5

    Laat minstens 2 uur volledig afkoelen in de koelkast.

  • 6

    Vul de glazen met 3/4 eggnog. Werk af met slagroom, verkruimelde Biscoff® koekjes en gesmolten Biscoff speculoospasta.

Ontdek hier meer recepten

Spritzgebäck with Biscoff®

By dipping these classic buttery cookies in smooth Biscoff spread, they become the perfect treat for all your year end celebrations.  

Hot Biscoff® milk

We all know the classic hot chocolate, but here is a Biscoff version: cozy & delicious!