Ingrediënten
- 3 eieren
- 4 eierdooiers
- 2 el suiker
- 700 ml melk
- 10 el Biscoff® speculoospasta
- 500 ml room
Om te serveren:
- Slagroom
- Biscoff® speculoospasta
- Biscoff® crumbs
Klaar in 6 stappen
-
1
Doe de eieren, eierdooiers en suiker in een kom. Klop tot een dik en lichtkleurig mengsel.
-
2
Doe de melk en de Biscoff speculoospasta in een steelpan en breng op een middelhoog vuur al roerend aan de kook.
-
3
Doe het warme mengsel langzaam bij het eiermengsel. Klop intussen met een elektrische handmixer. Giet het mengsel terug in de steelpan en laat op een laag vuur al roerend indikken.
-
4
Zeef het mengsel en voeg de room toe.
-
5
Laat minstens 2 uur volledig afkoelen in de koelkast.
-
6
Vul de glazen met 3/4 eggnog. Werk af met slagroom, verkruimelde Biscoff® koekjes en gesmolten Biscoff speculoospasta.
Ontdek hier meer recepten
Spritzgebäck with Biscoff®
By dipping these classic buttery cookies in smooth Biscoff spread, they become the perfect treat for all your year end celebrations.
Hot Biscoff® milk
We all know the classic hot chocolate, but here is a Biscoff version: cozy & delicious!