Ingrediënten
Voor 8 personen
- 24 Lotus® Madeleine met amandelsmaak
- 600 ml room
- 8 el poedersuiker
- 500 g mascarpone (op kamertemperatuur)
- 2 kl vanille essence>
- 4 el kokospoeder
- 400 ml espresso koffie
- 12 el amaretto
- 2 el cacaopoeder
Klaar in 4 stappen
-
1
Haal de mascarpone uit de ijskast.
-
2
Klop de room op met de suiker tot er zachte pieken ontstaan en voeg de mascarpone, vanille essence en kokospoeder toe. Meng voorzichtig onder elkaar met een spatel.
-
3
Meng in een kommetje de koude espresso koffie en amaretto. Breek de Lotus madeleines in kleinere stukken. Dop de stukjes in de koffie en maak een laag op de bodem van een glazen kom (18 cm) (of meerdere kleinere kommetjes).
-
4
Bedek de laag madeleines met een laag mascarpone mengsel. Herhaal deze stap tot alles opgebruikt is. Eindig met een laag mascarpone. Werk af met gezeefde cacaopoeder. Laat even opstijven in de ijskast en serveer.