Ingrediënten
Voor 2 porties
- 4 el Biscoff® speculoospasta
- 500 ml volle melk of havermelk
- 4 Biscoff® koekjes
- 2 el Biscoff® crumbs
- Slagroom
- Biscoff® topping
Klaar in 4 stappen
-
1
Verwarm de melk en 4 el Biscoff® speculoospasta in een steelpan op een laag vuur.
-
2
Blijf roeren tot de Biscoff® speculoospasta gesmolten is. Laat het mengsel niet koken.
-
3
Haal het mengsel van het vuur en giet het in mokken.
-
4
Werk de warme Biscoff® melk af met slagroom en Biscoff® crumbs, besprenkel met wat Biscoff® topping en versier met een Biscoff® koekje.
Ontdek hier meer recepten
Biscoff® iced latte
Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert
Biscoff® cheesecake
Iedereen houdt van cheesecake. Met een vleugje Biscoff® is het resultaat nóg verrassender!