Biscoff® iced latte

Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert

Ingrediënten

Voor 1 portie
  • 65 g Biscoff® speculoospasta
  • 30 ml espresso
  • IJsblokjes
  • 240 ml melk

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Doe de Biscoff® speculoospasta en de melk in een steelpan en verwarm op een middelhoog vuur. Roer tot de pasta opgelost is.

  • 2

    Maak een verse espresso.

  • 3

    Doe ijs in een glas en schenk er de espresso over.

  • 4

    As a last step, pour in the Biscoff milk.

  • 5

    Een rietje erin, Biscoff® koekje erbij en genieten maar!

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte.

 

Heerlijke koekjes boordevol Biscoff®

Een Biscoff® koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff® speculoospasta en met een Biscoff® koekje erbovenop?

Lotus Biscoff® ijs

Wil je je traditionele ijscoupe nóg lekkerder maken? Voeg er dan wat Biscoff® aan toe!