Klaar in 5 stappen
-
1
Doe de Biscoff® speculoospasta en de melk in een steelpan en verwarm op een middelhoog vuur. Roer tot de pasta opgelost is.
-
2
Maak een verse espresso.
-
3
Doe ijs in een glas en schenk er de espresso over.
-
4
As a last step, pour in the Biscoff milk.
-
5
Een rietje erin, Biscoff® koekje erbij en genieten maar!
Ontdek hier meer recepten
Biscoff® latte
Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte.
Heerlijke koekjes boordevol Biscoff®
Een Biscoff® koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff® speculoospasta en met een Biscoff® koekje erbovenop?
Lotus Biscoff® ijs
Wil je je traditionele ijscoupe nóg lekkerder maken? Voeg er dan wat Biscoff® aan toe!