Ingrediënten
- 12 Biscoff® koekjes + extra voor de topping
- 120 g Biscoff® crumbs
- 300 g + 500 g (voor topping) Biscoff® speculoospasta
- 186 g ongezouten boter
- 336 g fijne kristalsuiker
- 0,8 tl zout
- 5 eieren
- 500 g bloem
- 8 g bakpoeder
- 120 g witte chocolade (druppels of stukjes)
Klaar in 11 stappen
-
1
Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
-
2
Meet de boter af en zet op middelhoog vuur. Roer tot het gesmolten is, haal van het vuur en voeg de 300 g Biscoff® speculoospasta toe. Meng goed.
-
3
Klop, in de kom van je keukenmachine, de suiker en de eieren tot een homogeen en luchtig mengsel.
-
4
Giet, terwijl de mixer nog steeds langzaam draait, de gesmolten boter en het Biscoff-mengsel in de kom en mix tot alles goed gemengd is.
-
5
Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snuifje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel.
-
6
Voeg de Biscoff® crumbs en de witte chocolade toe. Meng voorzichtig tot alles goed gemengd is.
-
7
Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.
-
8
Bak de blondies 25-30 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje 'wiebelen'.
-
9
Laat afkoelen in de vorm. Zet vervolgens nog 1 tot 2 uur in de koelkast om volledig te laten afkoelen.
-
10
Haal uit de koelkast en uit de bakvorm en bestrijk met een dikke laag Biscoff® speculoospasta.
-
11
Versier met Biscoff® crumbs, snijd in stukjes en werk af met een iconisch Biscoff® koekje.
Ontdek hier meer recepten
Versierde Biscoff® Donuts
Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff®.
Biscoff® sheet cake
Een vierkant stukje Biscoff® taart is de perfecte verwennerij bij elk kopje koffie.
Biscoff® cheesecake
Iedereen houdt van cheesecake. Met een vleugje Biscoff® is het resultaat nóg verrassender!