Ingrediënten
Voor 10 porties
- 10 kant-en-klare donuts
- 500 g Biscoff® speculoospasta
- 25 g Biscoff® crumbs
- 100 g witte chocolade
Klaar in 5 stappen
-
1
Doe de Biscoff® speculoospasta in een magnetronbestendige kom en verwarm zo'n 10-20 seconden. Laat de pasta niet te vloeibaar worden.
-
2
Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe in een kleine spuitzak.
-
3
Als de speculoospasta de juiste consistentie heeft, dip je er de donuts in.
-
4
Dip ze daarna in Biscoff® crumbs of versier ze met gesmolten witte chocolade.
-
5
Zet de donuts op een rooster om de speculoospasta te laten opstijven.
Ontdek hier meer recepten
Heerlijke koekjes boordevol Biscoff®
Een Biscoff® koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff® speculoospasta en met een Biscoff® koekje erbovenop?
BISCOFF® BROWNIE
Heerlijk smeuïge brownies met een bijzondere Biscoff® toets