Ingrediënten
- 10 kant-en-klare donuts
- 500 g Biscoff® speculoospasta
- 25 g Biscoff® crumbs
- 100 g witte chocolade
Klaar in 5 stappen
-
1
Doe de Biscoff® speculoospasta in een magnetronbestendige kom en verwarm zo'n 10-20 seconden. Laat de pasta niet te vloeibaar worden.
-
2
Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe in een kleine spuitzak.
-
3
Als de speculoospasta de juiste consistentie heeft, dip je er de donuts in.
-
4
Dip ze daarna in Biscoff® crumbs of versier ze met gesmolten witte chocolade.
-
5
Zet de donuts op een rooster om de speculoospasta te laten opstijven.
Ontdek hier meer recepten
Heerlijke koekjes boordevol Biscoff®
Een Biscoff® koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff® speculoospasta en met een Biscoff® koekje erbovenop?
Gevulde Biscoff® donuts
Geef je donuts een Biscoff® touch: glaceer, vul en versier ze met Biscoff® om je klanten op een originele manier te verwennen.
Warme Biscoff® melk
Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!