Versierde Biscoff® Donuts

Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff®.

Ingrediënten

Voor 10 porties
  • 10 kant-en-klare donuts
  • 500 g Biscoff® speculoospasta
  • 25 g Biscoff® crumbs
  • 100 g witte chocolade

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Doe de Biscoff® speculoospasta in een magnetronbestendige kom en verwarm zo'n 10-20 seconden. Laat de pasta niet te vloeibaar worden.

  • 2

    Smelt de witte chocolade au bain-marie en doe in een kleine spuitzak.

  • 3

    Als de speculoospasta de juiste consistentie heeft, dip je er de donuts in.

  • 4

    Dip ze daarna in Biscoff® crumbs of versier ze met gesmolten witte chocolade.

  • 5

    Zet de donuts op een rooster om de speculoospasta te laten opstijven.

Ontdek hier meer recepten

Heerlijke koekjes boordevol Biscoff®

Een Biscoff® koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff® speculoospasta en met een Biscoff® koekje erbovenop?

Gevulde Biscoff® donuts

Geef je donuts een Biscoff® touch: glaceer, vul en versier ze met Biscoff® om je klanten op een originele manier te verwennen.

Warme Biscoff® melk

Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!