Gevulde Biscoff® donuts

Geef je donuts een Biscoff® touch: glaceer, vul en versier ze met Biscoff® om je klanten op een originele manier te verwennen.

Ingrediënten

Voor 10 porties
  • 10 kant-en-klare donuts

Topping:

  • 150 g poedersuiker
  • 60 ml melk
  • 65 g Biscoff® speculoospasta

Versiering:

  • Biscoff® speculoospasta
  • Biscoff® koekjes

Klaar in 6 stappen

  • 1

    Doe voor het glazuur de poedersuiker, de melk, het vanille-extract en de Biscoff® speculoospasta in een mengkom. Meng tot een gladde massa. Voeg indien nodig extra melk toe.

  • 2

    Dip de donuts in het glazuur en leg ze op een rooster om het glazuur te laten opstijven.

  • 3

    Smelt intussen de speculoospasta gedurende 5 tot 10 seconden tot de pasta voldoende zacht is om in een spuitzak te doen. 

  • 4

    Doe de Biscoff® speculoospasta in een spuitzak met gekartelde spuitmond en spuit een mooi toefje in het midden van de donut. 

  • 5

    Werk af met een Biscoff® koekje.

  • 6

    Varieer door de donut eerst in het glazuur en vervolgens in Biscoff® crumble te dippen, en naar wens af te werken met nog meer Biscoff®!

Ontdek hier meer recepten

Versierde Biscoff® Donuts

Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff®.

Biscoff® sheet cake

Een vierkant stukje Biscoff® taart is de perfecte verwennerij bij elk kopje koffie.

Biscoff® iced latte

Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert