Ingrediënten
- 12 Lotus® Madeleines met amandelsmaak
- 240 gr witte chocolade
- Paarse, oranje en groene kleurstof voor voeding (of andere kleuren naar keuze)
- Eetbare oogjes in verschillende vormen
- Kleurrijke eetbare strooisels
Klaar in 4 stappen
-
1
Hak de witte chocolade fijn en verdeel over 3 kommetjes. Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie tot ze vloeiend is. Voeg de kleurstoffen toe en meng tot je 3 verschillende gewenste kleuren bekomt.
-
2
Bedek de Lotus® Madeleines voor de helft met de chocolade (4 per kleur) zoals op de foto.
-
3
Leg ze op een bord en voeg naar wens oogjes en eetbare strooisels toe.
-
4
Zet ze vervolgens in de koelkast tot de chocolade is opgesteven.
Lotus® Madeleine spookje
Spookjes gesignaleerd op het feest! Oef gelukkig zijn het lekkere spookjes met een zachte Madeleine inborst.
Biscoff® Halloween-cheesecake
Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® Halloweentocht.
Lotus® Madeleine Mummies
Lekker griezelen, dat kan met deze Lotus® Madeleine Mummies.