Ingrediënten
- 180 g boter (op kamertemperatuur)
- 120 g suiker
- 220 g bloem
- 1 tl zout
- 2 tl bakpoeder
- 1 ei
- 1 el Biscoff® speculoospasta
Topping
- 4 el Biscoff® speculoospasta
Klaar in 6 stappen
-
1
Verwarm de oven voor op 150°C. Gebruik een keukenmachine met platte menghaak. Doe de boter in de mengkom en meng. Voeg de suiker toe en meng verder tot een romige textuur.
-
2
Meng de bloem, het bakpoeder en het zout in een kom.
-
3
Doe het ei en de Biscoff® speculoospasta bij het botermengsel en meng tot het ei volledig opgenomen is. Voeg beetje bij beetje het bloemmengsel toe en meng tot een glad deeg.
-
4
Doe het deeg in een spuitzak met een grote stervormige spuitmond. Spuit cirkels op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
5
Zet 15-20 minuten in de oven tot de koekjes een beetje bruin beginnen te worden. Haal de koekjes uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
-
6
Verwarm de Biscoff® speculoospasta in de magnetron tot deze vloeibaar is en dip er de koekjes in. Zet in de koelkast tot de speculoospasta opgesteven is. Laat het smaken!
Ontdek hier meer recepten
Nussecken met Biscoff®
Geef deze traditionele Duitse koekjes een twist door ze in smeuïge Biscoff® te dippen. Een dessert dat iedereen zal bekoren!
Kaneelbroodjes met Biscoff®
Groot, zacht, heerlijk en boordevol smeuïge Biscoff® speculoospasta en crumble. iedereen zal ervan versteld staan!
Warme Biscoff® melk
Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!