Ingrediënten
- 300g bloem
- 2 eieren
- 3 soeplepels suiker
- 3 soeplepels olie
- 50g gesmolten boter
- 60cl melk
- 225g Biscoff® pasta
Klaar in 5 stappen
-
1
Doe de bloem in een kom en vorm een kuiltje.
-
2
Vul het kuiltje met de eieren, suiker, olie en boter.
-
3
Meng voorzichtig met een garde en voeg geleidelijk de melk toe. De resulterende pasta moet een enigszins dikke vloeibare consistentie hebben.
-
4
Verhit een koekenpan en vet deze licht in. Giet een pollepel beslag in de pan, verdeel het over de pan en wacht tot het aan één kant gaar is voordat je het omdraait. Bak op deze manier alle pannenkoeken op een laag vuur.
-
5
Besmeer elke pannenkoek aan één zijde in zijn geheel met Biscoff® pasta. Vouw daarna elke pannenkoek tweemaal. Presenteer 2-3 gevouwen pannenkoeken per bord, en werk af met warme Biscoff® pasta (even opwarmen in de microgolf).
Ontdek hier meer recepten
Warme Biscoff® melk
Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!
Tiramisu met Lotus® Madeleines
Met Tiramisu hebt je altijd succes. Gebruik je Lotus® Madeleines, dan krijg je een tiramisu next level!
BISCOFF® AMERICAN PANCAKES
Geniet van de klassieke American Pancakes met een Biscoff® toets!