Ingrediënten
Voor 1 portie
- 1 el Biscoff® speculoospasta
- 2 shots espresso (60 ml)
- 160 ml melk
- 1 el Biscoff® topping
Klaar in 5 stappen
-
1
Verwarm de melk en schuim op.
-
2
Doe een schep Biscoff® speculoospasta in een glas.
-
3
Schenk er een shot espresso over.
-
4
Voeg de opgeschuimde melk toe.
-
5
Versier de bovenkant met Biscoff® topping en Biscoff® crumbs, en serveer met een Biscoff® koekje.
Ontdek hier meer recepten
Warme Biscoff® melk
Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!
Heerlijke koekjes boordevol Biscoff®
Een Biscoff® koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff® speculoospasta en met een Biscoff® koekje erbovenop?