Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte.  

Ingrediënten

Voor 1 portie
  • 1 el Biscoff® speculoospasta
  • 2 shots espresso (60 ml)
  • 160 ml melk
  • 1 el Biscoff® topping

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Verwarm de melk en schuim op.

  • 2

    Doe een schep Biscoff® speculoospasta in een glas.

  • 3

    Schenk er een shot espresso over.

  • 4

    Voeg de opgeschuimde melk toe.

  • 5

    Versier de bovenkant met Biscoff® topping en Biscoff® crumbs, en serveer met een Biscoff® koekje.

Ontdek hier meer recepten

Warme Biscoff® melk

Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!

Heerlijke koekjes boordevol Biscoff®

Een Biscoff® koekje smaakt altijd, maar wat dacht je van zelf gebakken koekjes boordevol Biscoff® speculoospasta en met een Biscoff® koekje erbovenop?