BISCOFF® CRUNCHY ROLLS

Geef je pannenkoeken wat extra "crunch"!

Ingrediënten

12 rolls (voor 4 tot 6 personen)
  • 250g bloem
  • 10g bakpoeder
  • 5g kaneel
  • 2 eieren
  • 250ml melk
  • 250ml water
  • 25ml zonnebloemolie
  • 1 el citroensap
  • Boter voor te bakken
  • 140g Biscoff® Crunchy
  • 2 Biscoff® koekjes

Klaar in 8 stappen

  • 1

    Zeef de bloem, bakpoeder en kaneel samen in een grote mengkom.

  • 2

    In een aparte kom, meng de eieren, melk, water, zonnenbloemolie en citroensap samen.

  • 3

    Voeg de vloeistoffen toe aan de droge bestanddelen en meng goed samen met een klopper.

  • 4

    Laat 30 minuten rusten.

  • 5

    Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep het beslag erinin, en draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is.

  • 6

    Laat elke pannenkoek 2 min. op middelhoog vuur bakken tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 min.

  • 7

    Bedek elk pannenkoek met Biscoff® Crunchy en rol zoals een springroll.

  • 8

    Stapel de pannenkoeken op elkaar en overgiet met warme Biscoff® Crunchy pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf) en kruimel er Biscoff® koekjes over.

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte.

 

Kaastaart met Lotus® Madeleine rand

Je houdt van speculoos en ook van Madeleines, je houdt van zoet maar ook van fris, dan zal deze kaastaart je smaakpapillen in de zevende hemel brengen.

BISCOFF® POFFERTJES

Mini pannenkoeken, met maximale Biscoff® smaak!