BISCOFF® POFFERTJES

Mini pannenkoeken, met maximale Biscoff® smaak!

Ingrediënten

Voor 4 personen
  • 380ml melk
  • 250g bloem
  • 2 eieren
  • Snuifje zout
  • 5g bakpoeder
  • 80g Biscoff® Pasta
  • Rood fruit
  • Bloemsuiker

Klaar in 4 stappen

  • 1

    Meng alle ingrediënten (inclusief Biscoff® pasta) goed door elkaar met een klopper.

  • 2

    Verwarm de poffertjespan. Als de pan goed heet is, smeer je alle kuiltjes in met een beetje boter. Elk kuiltje vul je tot aan de bovenkant met beslag. Als je geen poffertjespan hebt, kan je deze ook maken in een gewone pan.

  • 3

    Bak vervolgens beide kanten van de poffertjes, totdat zowel de onderkant, als bovenkant bruin is.

  • 4

    Serveer de poffertjes met rood fruit, warme Biscoff® pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en een beetje bloemsuiker.

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte.

 

PANNENKOEKEN À LA BISCOFF®

Een klassieker voor fijnproevers, met onze Biscoff® pasta als bonus!

Terrine van Lotus® Madeleines

Je houdt van Lotus® Madeleines, witte chocolade en frambozen? Dan ben je hier aan het juiste adres, deze terrine heeft het allemaal.