Ingrediënten
- 250g bloem
- 10g bakpoeder
- 5g kaneel
- 2 eieren
- 250ml melk
- 250ml water
- 25ml zonnebloemolie
- 1 el citroensap
- Boter voor te bakken
- 140g Biscoff® Crunchy
- 2 Biscoff® koekjes
Klaar in 8 stappen
-
1
Zeef de bloem, bakpoeder en kaneel samen in een grote mengkom.
-
2
In een aparte kom, meng de eieren, melk, water, zonnenbloemolie en citroensap samen.
-
3
Voeg de vloeistoffen toe aan de droge bestanddelen en meng goed samen met een klopper.
-
4
Laat 30 minuten rusten.
-
5
Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep het beslag erinin, en draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is.
-
6
Laat elke pannenkoek 2 min. op middelhoog vuur bakken tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 min.
-
7
Bedek elk pannenkoek met Biscoff® Crunchy en rol zoals een springroll.
-
8
Stapel de pannenkoeken op elkaar en overgiet met warme Biscoff® Crunchy pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf) en kruimel er Biscoff® koekjes over.
Ontdek hier meer recepten
Biscoff® latte
Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte.
Kaastaart met Lotus® Madeleine rand
Je houdt van speculoos en ook van Madeleines, je houdt van zoet maar ook van fris, dan zal deze kaastaart je smaakpapillen in de zevende hemel brengen.