Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 el suiker
- 100 g Biscoff® speculoospasta
- 125 g mascarpone
- 100 ml volle room (40% vet)
- 130 g Biscoff® crumbs
- 6 Biscoff® koekjes
- 20 g witte chocoladedruppels
Klaar in 5 stappen
-
1
Klop de eiwitten en de suiker stijf.
-
2
Meng de Biscoff® speculoospasta met de mascarpone en de room. Klop stijf met een elektrische klopper.
-
3
Spatel de eiwitten voorzichtig door het Biscoff® mengsel.
-
4
Doe een eerste laagje Biscoff® crumbs in 6 glaasjes. Voeg vervolgens een laagje Biscoff® mousse toe en ga zo verder. Werk af met een laagje Biscoff® crumbs. Laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
-
5
Smelt de witte chocoladedruppels in de magnetron of au bain-marie. Versier de koekjes met de letters 'RIP'. Steek een koekje in de mousse. Lekkerrrrr!
Biscoff® Halloween-cheesecake
Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® Halloweentocht.
Lotus® Madeleine monsters
Wat zien ze er eng uit die Lotus® Madeleine monsters. Maar onder hun vermomming hebben ze een zacht hart van goud en zijn ze om van te smullen.
Biscoff® Halloween-koekjes
Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® koekjes Halloweentocht .