Biscoff® Halloween-grafsteenmousse

Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® Halloweentocht.

Ingrediënten

Voor 10 personen
  • 2 eieren
  • 1 el suiker
  • 100 g Biscoff® speculoospasta
  • 125 g mascarpone
  • 100 ml volle room (40% vet)
  • 130 g Biscoff® crumbs
  • 6 Biscoff® koekjes
  • 20 g witte chocoladedruppels

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Klop de eiwitten en de suiker stijf.

  • 2

    Meng de Biscoff® speculoospasta met de mascarpone en de room. Klop stijf met een elektrische klopper.

  • 3

    Spatel de eiwitten voorzichtig door het Biscoff® mengsel.

  • 4

    Doe een eerste laagje Biscoff® crumbs in 6 glaasjes. Voeg vervolgens een laagje Biscoff® mousse toe en ga zo verder. Werk af met een laagje Biscoff® crumbs. Laat 30 minuten opstijven in de koelkast.

  • 5

    Smelt de witte chocoladedruppels in de magnetron of au bain-marie. Versier de koekjes met de letters 'RIP'. Steek een koekje in de mousse. Lekkerrrrr!

Biscoff® Halloween-cheesecake

Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® Halloweentocht.

Lotus® Madeleine monsters

Wat zien ze er eng uit die Lotus® Madeleine monsters. Maar onder hun vermomming hebben ze een zacht hart van goud en zijn ze om van te smullen.

Biscoff® Halloween-koekjes

Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® koekjes Halloweentocht .