Ingrediënten
- 20 Biscoff® koekjes
- 100 g witte chocoladedruppels
- ¼ tl zout
- 300 g Biscoff® speculoospasta
- 100 g poedersuiker
- 20 eetbare oogjes
Klaar in 3 stappen
-
1
Doe het zout bij de witte chocoladedruppels. Smelt in de magnetron of au bain-marie. Dip de achterkant van de Biscoff® koekjes in de chocolade. Leg ze met de chocoladekant naar boven op een bord. Zet in de koelkast tot de chocolade opgesteven is.
-
2
Doe de Biscoff® speculoospasta in een andere kom. Voeg de poedersuiker toe en meng tot een dik mengsel. Doe het mengsel in een spuitzak met een stervormige spuitmond.
-
3
Haal de Biscoff® koekjes uit de koelkast. Spuit de Biscoff® speculoospasta op de helft van de koekjes. Bedek met de andere helft van de koekjes. Druk 2 eetbare oogjes in de speculoospasta. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.
Biscoff® Halloween-grafsteenmousse
Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® Halloweentocht.
Lotus® Madeleine Mummies
Lekker griezelen, dat kan met deze Lotus® Madeleine Mummies.
Biscoff® Halloween-cheesecake
Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® Halloweentocht.