Ingrediënten
- 2 vellen bladerdeeg
- 1 1/2 el gezouten boter
- 3 el Biscoff® speculoospasta
- 1 ei (losgeklopt)
Om te serveren
- Poedersuiker
- Biscoff® speculoospasta als topping en om te dippen
Klaar in 7 stappen
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
2
Leg 1 vel bladerdeeg met bakpapier op een bakplaat. Bestrijk met de boter en vervolgens met de Biscoff® speculoospasta. Leg er het tweede vel bladerdeeg bovenop.
-
3
Snij in de vorm van een kerstboom. Maak aan beide zijden insnijdingen met een afstand van ongeveer 2 cm. Hou het midden intact (zie afbeelding).
-
4
Draai elke strook deeg twee keer rond en druk de uiteinden op de bakplaat. Steek met een stervormpje sterretjes uit het overgebleven deeg. Plaats 1 ster bovenaan de boom.
-
5
Bestrijk alles met het losgeklopte ei.
-
6
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten tot de kerstboom knapperig en goudbruin is.
-
7
Bestrooi met poedersuiker en besprenkel met gesmolten Biscoff® als versiering.
Ontdek hier meer recepten
Virgin eggnog met Biscoff®
Een traditioneel kerstdrankje: klassieke eggnog met een Biscoff® twist.
Trifle met Lotus® Madeleines en banaan
Een heerlijke trifle met Lotus® Madeleine en banaan, daar word je instant gelukkig van.
Nussecken with Biscoff®
Give this traditional German cookie a twist by dipping it in smooth Biscoff. A fun dessert for everyone!