Soezen met Biscoff®

Imponeer je klanten met dit verfijnde dessert: een feestelijk hoogtepunt boordevol Biscoff®.

Ingrediënten

Voor 6-8 porties
  • 40-50 kant-en-klare kleine soezen
  • 100 g Biscoff® speculoospasta
  • 100 g slagroom (vetarm)

Om te serveren:

  • 50-100 g rode vruchten naar keuze (bijv. frambozen, bosbessen)
  • Poedersuiker
  • Biscoff® speculoospasta

Klaar in 4 stappen

  • 1

    Doe de Biscoff speculoospasta en de slagroom in een kom. Klop het mengsel stijf en luchtig met een elektrische handmixer.

  • 2

    Doe het mengsel in een spuitzak met een kleine spuitmond. Maak een gaatje aan de onderkant van de soezen en vul ze met het Biscoff mengsel.

  • 3

    Plaats de gevulde soezen in een krans op een dienblad (desgewenst kun je ze in karamel dippen, zodat ze aan elkaar blijven kleven).

  • 4

    Plaats de rode vruchten voorzichtig rond en tussen de soezen. Werk af met poedersuiker en wat gesmolten Biscoff speculoospasta. Bewaar tot het serveren in de koelkast. 

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® iced latte

Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert

Truffels met witte chocolade en Biscoff®

Heerlijke truffels met witte chocolade en een Biscoff® touch: de ultieme lekkernij voor elk feest.

Tiramisu met Lotus® Madeleines

Met Tiramisu hebt je altijd succes. Gebruik je Lotus® Madeleines, dan krijg je een tiramisu next level!