Ingrediënten
- 32 Biscoff® koekjes (220 g)
- 40 g roomkaas (op kamertemperatuur)
- 20 g Biscoff® speculoospasta
- 2 el melk
- 250 g witte chocolade (in gelijke stukjes of chocoladeschilfers)
Topping
- 1/2 el Biscoff® speculoospasta
Klaar in 6 stappen
-
1
Doe de Biscoff® koekjes in een keukenmachine en maal tot een fijne, zandachtige consistentie. Hou 1 el verkruimelde Biscoff® koekjes opzij voor de topping.
-
2
Doe de roomkaas en de Biscoff® speculoospasta bij de gemalen koekjes en meng. Voeg langzaam de melk toe (1 eetlepel per keer) tot er een deeg ontstaat.
-
3
Doe het deeg in een kom en zet 30 minuten in de koelkast.
-
4
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
5
Rol het afgekoelde deeg in balletjes. Leg de balletjes op de bakplaat en zet nog eens 10 minuten in de koelkast.
-
6
Smelt en tempereer de witte chocolade. Dip de balletjes in de gesmolten chocolade en leg ze terug op de bakplaat. Versier de truffels met gesmolten Biscoff® speculoospasta en bestrooi met de rest van de verkruimelde Biscoff® koekjes.
Ontdek hier meer recepten
Virgin eggnog met Biscoff®
Een traditioneel kerstdrankje: klassieke eggnog met een Biscoff® twist.
Soezen met Biscoff®
Imponeer je klanten met dit verfijnde dessert: een feestelijk hoogtepunt boordevol Biscoff®.
Terrine van Lotus® Madeleines
Je houdt van Lotus® Madeleines, witte chocolade en frambozen? Dan ben je hier aan het juiste adres, deze terrine heeft het allemaal.