Ingrediënten
- 4 sneden brood
- 2 grote eieren
- 125 ml volle melk
- 2 el suiker
- 1/2 tl vanille-extract
- 1 el boter (voor in de pan)
- 90 g Biscoff® speculoospasta + extra voor de topping
- 50 frambozen
Klaar in 5 stappen
-
1
Meng de melk, de eieren, het vanille-extract en de suiker in een kom.
-
2
Smelt 1 eetlepel boter in een grote pan op een middelhoog vuur.
-
3
Dompel de sneden brood een voor een onder in het ei-melkmengsel.
-
4
Bak de sneden in een pan. Draai om tot beide kanten goudbruin zijn.
-
5
Leg enkele wentelteefjes op een serveerbord, smeer er een dikke laag Biscoff® speculoospasta tussen en werk af wat extra speculoospasta en frambozen.
Ontdek hier meer recepten
Biscoff® cheesecake
Iedereen houdt van cheesecake. Met een vleugje Biscoff® is het resultaat nóg verrassender!
Muffin met Biscoff® en witte chocolade
Biscoff® en witte chocolade: met de combinatie van deze twee heerlijke smaken scoor je gegarandeerd! een luchtige muffin boordevol stukjes witte chocolade en smeuïge biscoff® speculoospasta
GAUFRES BISCOFF®
Il n’y a pas de meilleure façon de commencer la journée qu’avec une portion de gaufres toutes chaudes. Si, il y en a une : agrémenter les gaufres de Biscoff®!