Ingrediënten
Voor 1 portie
- 140 g vanille-ijs
- 15 g Biscoff® crumbs
- 3 el Biscoff® topping
- 1 Biscoff® koekje
- slagroom
Klaar in 4 stappen
-
1
Schep 3 bollen vanille-ijs in een serveerglas.
-
2
Besprenkel met een royale hoeveelheid Biscoff® topping.
-
3
Voeg de slagroom toe.
-
4
Werk af met Biscoff® crumbs en een Biscoff® koekje.
Ontdek hier meer recepten
Biscoff® mousse
We kennen allemaal de klassieke chocolademousse, maar hier is een Biscoff® versie: smeuïg en overheerlijk!
Warme Biscoff® melk
Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude winterdag!
Biscoff® affogato
Til dit Italiaanse dessert op basis van koffie naar een hoger niveau door een toefje Biscoff® toe te voegen aan de combinatie van vanille-ijs en een shot hete espresso