Tiramisu met Lotus® Madeleines
Met Tiramisu hebt je altijd succes. Gebruik je Lotus® Madeleines, dan krijg je een tiramisu next level!
- 12 Lotus® Madeleine met amandelsmaak
- 300 ml room
- 4 el poedersuiker
- 250 g mascarpone (op kamertemperatuur)
- 1 kl vanille essence
- 2 el kokospoeder
- 200 ml espresso koffie
- 6 el amaretto
- 1 el cacaopoeder
-
1
Haal de mascarpone uit de ijskast.
-
2
Klop de room op met de suiker tot er zachte pieken ontstaan en voeg de mascarpone, vanille essence en kokospoeder toe. Meng voorzichtig onder elkaar met een spatel.
-
3
Meng in een kommetje de koude espresso koffie en amaretto. Breek de Lotus® madeleines in kleinere stukken. Dop de stukjes in de koffie en maak een laag op de bodem van een glazen kom (18 cm) (of meerdere kleinere kommetjes).
-
4
Bedek de laag madeleines met een laag mascarpone mengsel. Herhaal deze stap tot alles opgebruikt is. Eindig met een laag mascarpone. Werk af met gezeefde cacaopoeder. Laat even opstijven in de ijskast en serveer.
Tiramisu met Lotus® Madeleines
Haal de mascarpone uit de ijskast.
Tiramisu met Lotus® Madeleines
Haal de mascarpone uit de ijskast.
Tiramisu met Lotus® Madeleines
Klop de room op met de suiker tot er zachte pieken ontstaan en voeg de mascarpone, vanille essence en kokospoeder toe. Meng voorzichtig onder elkaar met een spatel.
Tiramisu met Lotus® Madeleines
Klop de room op met de suiker tot er zachte pieken ontstaan en voeg de mascarpone, vanille essence en kokospoeder toe. Meng voorzichtig onder elkaar met een spatel.
Tiramisu met Lotus® Madeleines
Meng in een kommetje de koude espresso koffie en amaretto. Breek de Lotus® madeleines in kleinere stukken. Dop de stukjes in de koffie en maak een laag op de bodem van een glazen kom (18 cm) (of meerdere kleinere kommetjes).
Tiramisu met Lotus® Madeleines
Meng in een kommetje de koude espresso koffie en amaretto. Breek de Lotus® madeleines in kleinere stukken. Dop de stukjes in de koffie en maak een laag op de bodem van een glazen kom (18 cm) (of meerdere kleinere kommetjes).
Tiramisu met Lotus® Madeleines
Bedek de laag madeleines met een laag mascarpone mengsel. Herhaal deze stap tot alles opgebruikt is. Eindig met een laag mascarpone. Werk af met gezeefde cacaopoeder. Laat even opstijven in de ijskast en serveer.
Tiramisu met Lotus® Madeleines
Bedek de laag madeleines met een laag mascarpone mengsel. Herhaal deze stap tot alles opgebruikt is. Eindig met een laag mascarpone. Werk af met gezeefde cacaopoeder. Laat even opstijven in de ijskast en serveer.