Lotus® Bakeries®.
Een troef in de keuken.

Wist je dat de unieke smaak van Lotus® Biscoff® - The Original Speculoos verrassend goed samengaat met heel wat recepten?
Ontdek hoe je de heerlijkste desserts een onverwachte twist kan geven.
Recepten
Een klassieker voor fijnproevers, met onze Lotus® Biscoff® pasta als bonus!
Met Tiramisu hebt je altijd succes. Gebruik je Lotus® Madeleines, dan krijg je een tiramisu...
Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude...
dip deze klassieke boterkoekjes in smeuïge Biscoff® speculoospasta: het perfecte tussendoortje voor tijdens de feestdagen.
imponeer met dit verfijnde dessert: een feestelijk hoogtepunt boordevol biscoff®
heerlijke truffels met witte chocolade en een biscoff® touch: de ultieme lekkernij voor elk feest
een traditioneel kerstdrankje: klassieke eggnog met een biscoff® twist
geef deze traditionele duitse koekjes een twist door ze in smeuïge Biscoff® te dippen. een...
Een heerlijke trifle met Lotus® Madeleine en banaan, daar word je instant gelukkig van.