Lotus® Bakeries®. Een troef in de keuken. Wist je dat de unieke smaak van Lotus® Biscoff® - The Original Speculoos verrassend goed samengaat met heel wat recepten? Ontdek hoe je de heerlijkste desserts een onverwachte twist kan geven. Apply Pannenkoeken à la Biscoff® Een klassieker voor fijnproevers, met onze Lotus® Biscoff® pasta als bonus! Tiramisu met Lotus® Madeleines Met Tiramisu hebt je altijd succes. Gebruik je Lotus® Madeleines, dan krijg je een tiramisu... Warme Biscoff® melk Geniet van de smaak van warme melk en Biscoff®: een ideale opwarmer op een koude... Spritzgebäck met Biscoff® dip deze klassieke boterkoekjes in smeuïge Biscoff® speculoospasta: het perfecte tussendoortje voor tijdens de feestdagen. Soezen met Biscoff® imponeer met dit verfijnde dessert: een feestelijk hoogtepunt boordevol biscoff® Truffels met witte chocolade en Biscoff® heerlijke truffels met witte chocolade en een biscoff® touch: de ultieme lekkernij voor elk feest Virgin eggnog met Biscoff® een traditioneel kerstdrankje: klassieke eggnog met een biscoff® twist Nussecken met Biscoff® geef deze traditionele duitse koekjes een twist door ze in smeuïge Biscoff® te dippen. een... Trifle met Lotus® Madeleines en banaan Een heerlijke trifle met Lotus® Madeleine en banaan, daar word je instant gelukkig van. Paginatie Huidige pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 8 Volgende pagina Volgende Laatste pagina Laatste