Biscoff® Crunchy Rolls
Geef je pannenkoeken wat extra "crunch"!
- 250g bloem
- 10g bakpoeder
- 5g kaneel
- 2 eieren
- 250ml melk
- 250ml water
- 25ml zonnebloemolie
- 1 el citroensap
- Boter voor te bakken
- 140g Biscoff® Crunchy
- 2 Biscoff® koekjes
-
1
Zeef de bloem, bakpoeder en kaneel samen in een grote mengkom.
-
2
In een aparte kom, meng de eieren, melk, water, zonnenbloemolie en citroensap samen.
-
3
Voeg de vloeistoffen toe aan de droge bestanddelen en meng goed samen met een klopper.
-
4
Laat 30 minuten rusten.
-
5
Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep het beslag erinin, en draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is.
-
6
Laat elke pannenkoek 2 min. op middelhoog vuur bakken tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 min.
-
7
Bedek elk pannenkoek met Biscoff® Crunchy en rol zoals een springroll.
-
8
Stapel de pannenkoeken op elkaar en overgiet met warme Biscoff® Crunchy pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf) en kruimel er Biscoff® koekjes over.
Biscoff® Crunchy Rolls
Zeef de bloem, bakpoeder en kaneel samen in een grote mengkom.
Biscoff® Crunchy Rolls
Zeef de bloem, bakpoeder en kaneel samen in een grote mengkom.
Biscoff® Crunchy Rolls
In een aparte kom, meng de eieren, melk, water, zonnenbloemolie en citroensap samen.
Biscoff® Crunchy Rolls
In een aparte kom, meng de eieren, melk, water, zonnenbloemolie en citroensap samen.
Biscoff® Crunchy Rolls
Voeg de vloeistoffen toe aan de droge bestanddelen en meng goed samen met een klopper.
Biscoff® Crunchy Rolls
Voeg de vloeistoffen toe aan de droge bestanddelen en meng goed samen met een klopper.
Biscoff® Crunchy Rolls
Laat 30 minuten rusten.
Biscoff® Crunchy Rolls
Laat 30 minuten rusten.
Biscoff® Crunchy Rolls
Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep het beslag erinin, en draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is.
Biscoff® Crunchy Rolls
Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep het beslag erinin, en draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is.
Biscoff® Crunchy Rolls
Laat elke pannenkoek 2 min. op middelhoog vuur bakken tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 min.
Biscoff® Crunchy Rolls
Laat elke pannenkoek 2 min. op middelhoog vuur bakken tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 min.
Biscoff® Crunchy Rolls
Bedek elk pannenkoek met Biscoff® Crunchy en rol zoals een springroll.
Biscoff® Crunchy Rolls
Bedek elk pannenkoek met Biscoff® Crunchy en rol zoals een springroll.
Biscoff® Crunchy Rolls
Stapel de pannenkoeken op elkaar en overgiet met warme Biscoff® Crunchy pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf) en kruimel er Biscoff® koekjes over.
Biscoff® Crunchy Rolls
Stapel de pannenkoeken op elkaar en overgiet met warme Biscoff® Crunchy pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf) en kruimel er Biscoff® koekjes over.