Tiramisu met Biscoff®
Verras je gasten door deze Italiaanse klassieker een Belgische twist te geven. Het feit dat de aroma’s van koffie en Biscoff® - The Original Speculoos elkaar versterken, maakt van deze originele dolce een stijger met stip.
- 3 eieren
- 6 el suiker
- 2 el amaretto
- 500 g mascarpone
- 250 g Biscoff® koekjes
- 1 kop sterke koffie
- 2 el cacaopoeder
-
1
Splits de eieren en klop de eierdooiers en de suiker op tot een schuimig mengsel.
-
2
Parfumeer het mengsel met de amaretto en schep er de mascarpone onder.
-
3
Klop de eiwitten op en spatel voorzichtig onder het mascarponebeslag.
-
4
Verdeel de Lotus® Biscoff® over glazen en giet er een scheut koffie op. Bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
-
5
Werk af met gezeefd cacaopoeder.
Tiramisu met Biscoff®
Splits de eieren en klop de eierdooiers en de suiker op tot een schuimig mengsel.
Tiramisu met Biscoff®
Splits de eieren en klop de eierdooiers en de suiker op tot een schuimig mengsel.
Tiramisu met Biscoff®
Parfumeer het mengsel met de amaretto en schep er de mascarpone onder.
Tiramisu met Biscoff®
Parfumeer het mengsel met de amaretto en schep er de mascarpone onder.
Tiramisu met Biscoff®
Klop de eiwitten op en spatel voorzichtig onder het mascarponebeslag.
Tiramisu met Biscoff®
Klop de eiwitten op en spatel voorzichtig onder het mascarponebeslag.
Tiramisu met Biscoff®
Verdeel de Lotus® Biscoff® over glazen en giet er een scheut koffie op. Bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
Tiramisu met Biscoff®
Verdeel de Lotus® Biscoff® over glazen en giet er een scheut koffie op. Bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
Tiramisu met Biscoff®
Werk af met gezeefd cacaopoeder.
Tiramisu met Biscoff®
Werk af met gezeefd cacaopoeder.