Belgische Lotus® Madeleine vlag

30 minuten, bereiden in 4 stappen

Het is feest, hang de vlaggen maar uit! Extra leuk, je kan ze zelfs opeten.

  • 8 Lotus® Madeleines
  • 50 g witte chocolade
  • 50 g donkere chocolade
  • Rode kleurstof voor voeding
  • Rode en zwarte eetbare suikerparels
  • 1

    Hak de chocolade fijn en smelt de donkere chocolade in de microgolfoven of au bain marie hij tot hij vloeibaar is. Neem een lepel en trek met de chocolade lijntjes op de linkerkant van de Lotus® Madeleines tot ⅓ ervan is bedekt. Strooi de zwarte suikerparels over de chocolade.

  • 2

    Hak vervolgens de witte chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot hij vloeibaar is. Voeg kleurstof toe tot de gewenste rode kleur.

  • 3

    Neem een lepel en trek opnieuw lijntjes op de rechterkant van de Lotus® Madeleines tot hiervan ook ⅓ is bedekt. Strooi hier de rode suikerparels over.

  • 4

    Plaats in de ijskast tot de chocolade is opgesteven. Prik optioneel 2 versierde Lotus® Madeleines op een lange stok of op een rietje zodat je een grotere vlag krijgt.

Stap
01
04

Belgische Lotus® Madeleine vlag

Hak de chocolade fijn en smelt de donkere chocolade in de microgolfoven of au bain marie hij tot hij vloeibaar is. Neem een lepel en trek met de chocolade lijntjes op de linkerkant van de Lotus® Madeleines tot ⅓ ervan is bedekt. Strooi de zwarte suikerparels over de chocolade.

Stap
02
04

Belgische Lotus® Madeleine vlag

Hak vervolgens de witte chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot hij vloeibaar is. Voeg kleurstof toe tot de gewenste rode kleur.

Stap
03
04

Belgische Lotus® Madeleine vlag

Neem een lepel en trek opnieuw lijntjes op de rechterkant van de Lotus® Madeleines tot hiervan ook ⅓ is bedekt. Strooi hier de rode suikerparels over.

Stap
04
04

Belgische Lotus® Madeleine vlag

Plaats in de ijskast tot de chocolade is opgesteven. Prik optioneel 2 versierde Lotus® Madeleines op een lange stok of op een rietje zodat je een grotere vlag krijgt.

Vorige
Volgende