Lotus® Madeleine hartjes
Love is in the air met deze verleidelijke Lotus® Madeleine hartjes, succes verzekerd!
- 8 Lotus® Madeleines
- 100 g witte chocolade
- rode kleurstof voor voeding
- goud en zilveren eetbare suikerparels
- 8 houten prikkels
- optioneel: papieren hartjes
-
1
Snij de Lotus® Madeleines schuin in twee (zie foto).
-
2
Hak de witte chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is en voeg enkele druppels rode kleurstof toe.
-
3
Plaats twee halve Lotus® Madeleines tegen elkaar om een hartje te vormen. Steek een houten prikker erdoor om ze samen te houden.
-
4
Versier de hartjes met de gesmolten chocolade zoals op de foto. Werk af met gouden en zilveren eetbare suikerparels.
-
5
Plaats de hartjes in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven. Serveer ze op een bord samen met de papieren hartjes als versiering.
Lotus® Madeleine hartjes
Snij de Lotus® Madeleines schuin in twee (zie foto).
Lotus® Madeleine hartjes
Snij de Lotus® Madeleines schuin in twee (zie foto).
Lotus® Madeleine hartjes
Hak de witte chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is en voeg enkele druppels rode kleurstof toe.
Lotus® Madeleine hartjes
Hak de witte chocolade fijn en smelt in de microgolfoven of au bain marie tot ze vloeibaar is en voeg enkele druppels rode kleurstof toe.
Lotus® Madeleine hartjes
Plaats twee halve Lotus® Madeleines tegen elkaar om een hartje te vormen. Steek een houten prikker erdoor om ze samen te houden.
Lotus® Madeleine hartjes
Plaats twee halve Lotus® Madeleines tegen elkaar om een hartje te vormen. Steek een houten prikker erdoor om ze samen te houden.
Lotus® Madeleine hartjes
Versier de hartjes met de gesmolten chocolade zoals op de foto. Werk af met gouden en zilveren eetbare suikerparels.
Lotus® Madeleine hartjes
Versier de hartjes met de gesmolten chocolade zoals op de foto. Werk af met gouden en zilveren eetbare suikerparels.
Lotus® Madeleine hartjes
Plaats de hartjes in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven. Serveer ze op een bord samen met de papieren hartjes als versiering.
Lotus® Madeleine hartjes
Plaats de hartjes in de ijskast totdat de chocolade is opgesteven. Serveer ze op een bord samen met de papieren hartjes als versiering.