Lotus® Madeleine letter met roze mascarponecrème

50 minuten, bereiden in 5 stappen

Wat is er lekkerder dan een versierde Lotus® Madeleine letter M? Een versierd Lotus® Madeleine alfabet! Laat je creativiteit de vrije loop.

  • +/- 30 Lotus® Madeleines chocolade
  • 250 g mascarpone
  • 250 g slagroom (40% vet)
  • 50 g poedersuiker
  • 8 g slagroomversteviger
  • rode kleurstof voor voeding (of andere naar keuze)
  • sap van ½ citroen
  • 100 g seizoensfruit (bosbes/aalbes/vijg/framboos/aardbei)
  • 20 g gehakte donkere chocolade
  • 40 g geroosterde amandelschilfers
  • Enkele blaadjes munt

 

  • 1

    Neem een mooie serveerschaal en leg de Lotus® Madeleines per twee naast elkaar en vorm zo een letter of cijfer naar keuze.

  • 2

    Roer de mascarpone los in een kom. Giet hier de koude slagroom bij en klop dan samen met de poedersuiker, slagroomversteviger, citroensap en een mespuntje rode kleurstof met de elektrische mixer goed stijf.

  • 3

    Schep het mengsel in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.

  • 4

    Spuit toefjes crème op de Lotus® Madeleines, leg er vervolgens nog een laag Lotus® Madeleines op en spuit opnieuw toefjes crème.

  • 5

    Werk af met seizoensfruit, geroosterde amandelschilfers, gehakte chocolade en munt.

Stap
01
05

Lotus® Madeleine letter met roze mascarponecrème

Neem een mooie serveerschaal en leg de Lotus® Madeleines per twee naast elkaar en vorm zo een letter of cijfer naar keuze.

Stap
02
05

Lotus® Madeleine letter met roze mascarponecrème

Roer de mascarpone los in een kom. Giet hier de koude slagroom bij en klop dan samen met de poedersuiker, slagroomversteviger, citroensap en een mespuntje rode kleurstof met de elektrische mixer goed stijf.

Stap
03
05

Lotus® Madeleine letter met roze mascarponecrème

Schep het mengsel in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje.

Stap
04
05

Lotus® Madeleine letter met roze mascarponecrème

Spuit toefjes crème op de Lotus® Madeleines, leg er vervolgens nog een laag Lotus® Madeleines op en spuit opnieuw toefjes crème.

Stap
05
05

Lotus® Madeleine letter met roze mascarponecrème

Werk af met seizoensfruit, geroosterde amandelschilfers, gehakte chocolade en munt.

Vorige
Volgende