Mascarpone met Biscoff® en aardbeien
Bezorg je gasten een culinaire trip naar zomers Italië, in om het even welk seizoen. Lekker met alle soorten rode vruchten, al zorgen aardbeien altijd voor een extra feestelijk tintje.
- 250 g mascarpone
- 60 g poedersuiker
- 1 el amaretto
- 1 dl slagroom
- 25 g suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 8 Biscoff® koekjes
- 500 g aardbeien
-
1
Meng de mascarpone, poedersuiker en amaretto onder elkaar. Klop de slagroom op met de suiker en vanillesuiker. Spatel de opgeklopte slagroom onder de mascarpone.
-
2
Verkruimel de speculoosjes. Was de aardbeien, dep ze droog, hou er 6 apart en snij de rest in stukjes.
-
3
Verdeel de helft van de verkruimelde Lotus® Biscoff® koekjes over 6 glazen, schik er een laag aardbeien op en bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen en werk af met de apart gehouden aardbeien.
-
4
Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.
Mascarpone met Biscoff® en aardbeien
Meng de mascarpone, poedersuiker en amaretto onder elkaar. Klop de slagroom op met de suiker en vanillesuiker. Spatel de opgeklopte slagroom onder de mascarpone.
Mascarpone met Biscoff® en aardbeien
Meng de mascarpone, poedersuiker en amaretto onder elkaar. Klop de slagroom op met de suiker en vanillesuiker. Spatel de opgeklopte slagroom onder de mascarpone.
Mascarpone met Biscoff® en aardbeien
Verkruimel de speculoosjes. Was de aardbeien, dep ze droog, hou er 6 apart en snij de rest in stukjes.
Mascarpone met Biscoff® en aardbeien
Verkruimel de speculoosjes. Was de aardbeien, dep ze droog, hou er 6 apart en snij de rest in stukjes.
Mascarpone met Biscoff® en aardbeien
Verdeel de helft van de verkruimelde Lotus® Biscoff® koekjes over 6 glazen, schik er een laag aardbeien op en bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen en werk af met de apart gehouden aardbeien.
Mascarpone met Biscoff® en aardbeien
Verdeel de helft van de verkruimelde Lotus® Biscoff® koekjes over 6 glazen, schik er een laag aardbeien op en bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen en werk af met de apart gehouden aardbeien.
Mascarpone met Biscoff® en aardbeien
Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.
Mascarpone met Biscoff® en aardbeien
Laat minstens 4 uur opstijven in de koelkast.