Tiramisu met Biscoff®

30 minuten, bereiden in 5 stappen

Verras je gasten door deze Italiaanse klassieker een Belgische twist te geven. Het feit dat de aroma’s van koffie en Biscoff® - The Original Speculoos elkaar versterken, maakt van deze originele dolce een stijger met stip.

  • 3 eieren
  • 6 el suiker
  • 2 el amaretto
  • 500 g mascarpone
  • 250 g Biscoff® koekjes
  • 1 kop sterke koffie
  • 2 el cacaopoeder
  • 1

    Splits de eieren en klop de eierdooiers en de suiker op tot een schuimig mengsel.

  • 2

    Parfumeer het mengsel met de amaretto en schep er de mascarpone onder.

  • 3

     Klop de eiwitten op en spatel voorzichtig onder het mascarponebeslag.

  • 4

    Verdeel de Lotus® Biscoff® over glazen en giet er een scheut koffie op. Bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.

  • 5

    Werk af met gezeefd cacaopoeder.

Stap
01
05

Tiramisu met Biscoff®

Splits de eieren en klop de eierdooiers en de suiker op tot een schuimig mengsel.

Stap
02
05

Tiramisu met Biscoff®

Parfumeer het mengsel met de amaretto en schep er de mascarpone onder.

Stap
03
05

Tiramisu met Biscoff®

 Klop de eiwitten op en spatel voorzichtig onder het mascarponebeslag.

Stap
04
05

Tiramisu met Biscoff®

Verdeel de Lotus® Biscoff® over glazen en giet er een scheut koffie op. Bedek met een laag mascarponecrème. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.

Stap
05
05

Tiramisu met Biscoff®

Werk af met gezeefd cacaopoeder.

Vorige
Volgende