Ingrediënten
Voor 1 portie
- 1 el Biscoff® speculoospasta
- Vanille-ijs (naar smaak)
- 1 el Biscoff® topping
- 1 shot espresso (30 ml)
- 1 Biscoff® koekje
Klaar in 5 stappen
-
1
Maak een shot espresso en zet opzij.
-
2
Doe 1 el Biscoff® speculoospasta in een glas.
-
3
Voeg het vanille-ijs toe.
-
4
Schenk er het shot espresso over.
-
5
Werk af met een scheutje Biscoff® topping, wat Biscoff® crumbs en een Biscoff® koekje.
Ontdek hier meer recepten
Biscoff® panna cotta
Een heerlijke panna cotta met een Biscoff® twist. Een klassiek laagje vanille met daarboven een heerlijk laagje Biscoff®.
Biscoff® iced latte
Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert
Biscoff® laagjestaart
De schoonheid van deze taart zal onmiddellijk de aandacht trekken van je klanten. En de heerlijke Biscoff® smaak zal ze doen terugkomen voor meer!