Lotus® Madeleine Mummy met witte chocolade

20 minuten, bereiden in 3 stappen

Lekker griezelen, dat kan met deze Lotus® Madeleines mummies en om nog meer te griezelen hebben we ook Lotus® Madeleine spookjes en Madeleine monsters in de aanbieding.

  • 8 Lotus® Madeleine
  • 100 g gesmolten witte chocolade
  • 16 eetbare oogjes
  • 1

    Schik de Lotus® Madeleines op een rooster.

  • 2

    Bedek de achterkant van de oogjes met witte chocolade en plaats twee oogjes op elk van de Lotus® madeleines. Trek vervolgens, met een kleine lepel, van links naar rechts zigzaggend strepen over de Lotus® madeleines, laat de ruimte om de ogen vrij.

  • 3

    Laat even drogen (dit kan ook in de ijskast).

Stap
01
03

Lotus® Madeleine Mummy met witte chocolade

Schik de Lotus® Madeleines op een rooster.

Stap
02
03

Lotus® Madeleine Mummy met witte chocolade

Bedek de achterkant van de oogjes met witte chocolade en plaats twee oogjes op elk van de Lotus® madeleines. Trek vervolgens, met een kleine lepel, van links naar rechts zigzaggend strepen over de Lotus® madeleines, laat de ruimte om de ogen vrij.

Stap
03
03

Lotus® Madeleine Mummy met witte chocolade

Laat even drogen (dit kan ook in de ijskast).

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Lotus® Madeleine spookje

Spookjes gesignaleerd op het feest! Oef gelukkig zijn het lekkere spookjes met een zachte Lotus® Madeleine inborst.

Biscoff® Halloween-koekjes

Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® koekjes Halloweentocht.

Lotus® Madeleine monsters

Wat zien ze er eng uit die Lotus® Madeleine monsters. Maar onder hun vermomming hebben ze een zacht hart van goud en zijn ze om van te smullen.