Lotus® Madeleine monsters

35 minuten, bereiden in 4 stappen

Wat zien ze er eng uit die Lotus® Madeleine monsters. Maar onder hun vermomming hebben ze een zacht hart van goud en zijn ze om van te smullen.

  • 8 Lotus® Madeleines met amandelsmaak
  • 120 g witte chocolade
  • Paarse, oranje en groene kleurstof voor voeding (of andere kleuren naar keuze)
  • Eetbare oogjes in verschillende vormen
  • Kleurrijke eetbare strooisels
  • 1

    Hak de witte chocolade fijn en verdeel over 3 kommetjes. Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie tot ze vloeiend is. Voeg de kleurstoffen toe en meng tot je 3 verschillende gewenste kleuren bekomt.

  • 2

    Bedek de Lotus® Madeleines voor de helft met de chocolade (2 per kleur) zoals op de foto.

  • 3

    Leg ze op een bord en voeg naar wens oogjes en eetbare strooisels toe.

  • 4

    Zet ze vervolgens in de koelkast tot de chocolade is opgesteven.

Stap
01
04

Lotus® Madeleine monsters

Hak de witte chocolade fijn en verdeel over 3 kommetjes. Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie tot ze vloeiend is. Voeg de kleurstoffen toe en meng tot je 3 verschillende gewenste kleuren bekomt.

Stap
02
04

Lotus® Madeleine monsters

Bedek de Lotus® Madeleines voor de helft met de chocolade (2 per kleur) zoals op de foto.

Stap
03
04

Lotus® Madeleine monsters

Leg ze op een bord en voeg naar wens oogjes en eetbare strooisels toe.

Stap
04
04

Lotus® Madeleine monsters

Zet ze vervolgens in de koelkast tot de chocolade is opgesteven.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Lotus® Madeleine Mummy met witte chocolade

Lekker griezelen, dat kan met deze Lotus® Madeleines mummies en om nog meer te griezelen hebben we ook Lotus® Madeleine spookjes en Madeleine monsters in de aanbieding.

Biscoff® Halloween-grafsteenmousse

Heerlijk en zoet. Griezelig en spooky. Neem je klanten mee op een Biscoff® Halloweentocht

Lotus® Madeleine spookje

Spookjes gesignaleerd op het feest! Oef gelukkig zijn het lekkere spookjes met een zachte Lotus® Madeleine inborst.