Lotus® Madeleine Rendier
Ho ho ho ho, daar zijn de red-nosed reindeer Lotus® madeleines. Iedereen gaat overstag voor deze originele lekkernij.
- 4 x Lotus® Madeleine chocolade
- 6 walnoten
- 12 rode snoepjes
- 12 satéstokjes
- 100 gr melkchocolade
- 24 eetbare oogjes
-
1
Smelt de chocolade in de microgolf of au-bain-marie.
-
2
Snij de Lotus® Madeleines in 3 gelijke stukken en prik elk stukje op een satéstokje. Bedek alle stukjes volledig met de chocolade en leg ze op een rooster. Druk de eetbare oogjes in de bovenste delen en een rode snoepjes als neus.
-
3
Voor het gewei snijd je de noten in twee. Druk de noten aan de bovenkant om het gewei te vormen. Zet ze in de koelkast tot de chocolate is opgesteven.
Lotus® Madeleine Rendier
Smelt de chocolade in de microgolf of au-bain-marie.
Lotus® Madeleine Rendier
Smelt de chocolade in de microgolf of au-bain-marie.
Lotus® Madeleine Rendier
Snij de Lotus® Madeleines in 3 gelijke stukken en prik elk stukje op een satéstokje. Bedek alle stukjes volledig met de chocolade en leg ze op een rooster. Druk de eetbare oogjes in de bovenste delen en een rode snoepjes als neus.
Lotus® Madeleine Rendier
Snij de Lotus® Madeleines in 3 gelijke stukken en prik elk stukje op een satéstokje. Bedek alle stukjes volledig met de chocolade en leg ze op een rooster. Druk de eetbare oogjes in de bovenste delen en een rode snoepjes als neus.
Lotus® Madeleine Rendier
Voor het gewei snijd je de noten in twee. Druk de noten aan de bovenkant om het gewei te vormen. Zet ze in de koelkast tot de chocolate is opgesteven.
Lotus® Madeleine Rendier
Voor het gewei snijd je de noten in twee. Druk de noten aan de bovenkant om het gewei te vormen. Zet ze in de koelkast tot de chocolate is opgesteven.