Terrine van Lotus® Madeleines
Je houdt van Lotus® Madeleines, witte chocolade en frambozen? Dan ben je hier aan het juiste adres, deze terrine heeft het allemaal.
- 7 Lotus® Madeleine chocolade
- 1 el gelatine poeder
- 50 ml koud water
- 170 ml sap van rood fruit (framboos-, granaatappel- of aardbeisap)
- 450 g witte chocolademousse
- 200 g verse frambozen + extra om te serveren
- frambozencoulis (optioneel)
-
1
Doe het koude water in een grote diepe kom, strooi er de gelatine over en roer tot de gelatine is opgelost. Zet even opzij tot het gestold is.
-
2
Bedek een langwerpige cakevorm (19x10cm) met plastiekfolie (groot genoeg zodat de volledige cakevorm is bedekt, we moeten dit later over de inhoud kunnen plooien).
-
3
Verwarm het sap en voeg dan toe aan de gelatine, roer goed onder elkaar.
-
4
Giet het sap samen met de verse frambozen in de taartvorm. Plaats in de diepvries gedurende 1 uur tot het sap opgesteven is.
-
5
Haal de taartvorm uit de diepvries en bedek de gelatine laag met de witte chocolademousse en leg de Lotus® madeleines met de bovenkant boven op de mousse. Vouw de plastiekfolie over de Lotus® madeleines en plaats in de diepvries gedurende 3-4 uren tot alles bevroren is. Serveer met extra frambozen en frambozencoulis.
Terrine van Lotus® Madeleines
Doe het koude water in een grote diepe kom, strooi er de gelatine over en roer tot de gelatine is opgelost. Zet even opzij tot het gestold is.
Terrine van Lotus® Madeleines
Doe het koude water in een grote diepe kom, strooi er de gelatine over en roer tot de gelatine is opgelost. Zet even opzij tot het gestold is.
Terrine van Lotus® Madeleines
Bedek een langwerpige cakevorm (19x10cm) met plastiekfolie (groot genoeg zodat de volledige cakevorm is bedekt, we moeten dit later over de inhoud kunnen plooien).
Terrine van Lotus® Madeleines
Bedek een langwerpige cakevorm (19x10cm) met plastiekfolie (groot genoeg zodat de volledige cakevorm is bedekt, we moeten dit later over de inhoud kunnen plooien).
Terrine van Lotus® Madeleines
Verwarm het sap en voeg dan toe aan de gelatine, roer goed onder elkaar.
Terrine van Lotus® Madeleines
Verwarm het sap en voeg dan toe aan de gelatine, roer goed onder elkaar.
Terrine van Lotus® Madeleines
Giet het sap samen met de verse frambozen in de taartvorm. Plaats in de diepvries gedurende 1 uur tot het sap opgesteven is.
Terrine van Lotus® Madeleines
Giet het sap samen met de verse frambozen in de taartvorm. Plaats in de diepvries gedurende 1 uur tot het sap opgesteven is.
Terrine van Lotus® Madeleines
Haal de taartvorm uit de diepvries en bedek de gelatine laag met de witte chocolademousse en leg de Lotus® madeleines met de bovenkant boven op de mousse. Vouw de plastiekfolie over de Lotus® madeleines en plaats in de diepvries gedurende 3-4 uren tot alles bevroren is. Serveer met extra frambozen en frambozencoulis.
Terrine van Lotus® Madeleines
Haal de taartvorm uit de diepvries en bedek de gelatine laag met de witte chocolademousse en leg de Lotus® madeleines met de bovenkant boven op de mousse. Vouw de plastiekfolie over de Lotus® madeleines en plaats in de diepvries gedurende 3-4 uren tot alles bevroren is. Serveer met extra frambozen en frambozencoulis.