Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Dit is een ‘match made in heaven’: koffie & Biscoff® - The Original Speculoos. Maak maar meteen een dubbele portie!
Crumble:
- 20 g Biscoff®
- 20 g Ongezouten boter
- 15 g Suiker
- 24 g Bloem
Koffie panna cotta:
- 170 ml Room (40%)
- 30 ml Melk
- 1,5 g Gelatine
- 25 g Suiker
- 80 ml Koffie
- 2 Glaasjes
-
1
Verkruimel de Biscoff® en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble
-
2
Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat
-
3
10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen
-
4
Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken
-
5
Voeg hier, de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe
-
6
Verdeel het mengsel over de verschillende glazen
-
7
Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de verkruimelde crumble en eventueel de chocolade koffiebonen
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Verkruimel de Biscoff® en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Verkruimel de Biscoff® en kneed dan alle ingrediënten voor de crumble
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Voorzie de bakplaat van bakpapier en verdeel de crumble over de bakplaat
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
10 min afbakken in de oven op 180° en nadien de crumble laten afkoelen
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Laat de melk, room en suiker éénmaal opkoken
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Voeg hier, de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Voeg hier, de in koud water geweekte gelatineblaadjes en de koffie aan toe
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Verdeel het mengsel over de verschillende glazen
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Verdeel het mengsel over de verschillende glazen
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de verkruimelde crumble en eventueel de chocolade koffiebonen
Koffie panna cotta met crumble van Biscoff®
Laat afkoelen (4u) in de koelkast en bij het serveren afwerken met de verkruimelde crumble en eventueel de chocolade koffiebonen