Lotus® Madeleine egeltjes
Een egeltjes dessert, is dat niet origineel? Onder de chocolade stekeltjes zit een heerlijk zachte Lotus® Madeleine verstopt. Kinderen zijn er dol op!
- 8 x Lotus® Madeleines met amandelsmaak
- 100 gr chocolade
- 6 el hagelslag
- 16 eetbare oogjes
- 8 kleine chocolade bolletjes
-
1
Snij alle Lotus® Madeleines aan 1 kant in een puntje. (zie foto)
-
2
Smelt de chocolade in de microgolf of au bain-marie. Dip de Lotus® madeleines tot ¾ in de chocolade. Schik ze op een bordje met bakpapier. Strooi de hagelslag erover.
-
3
Leg met een lepel een beetje chocolade op de onderkant van de eetbare oogjes. Druk ze op het chocolade-vrije stuk van de Lotus® madeleines. Herhaal deze stap met de chocolade bolletjes maar duw deze op het uiteinde van het puntje.
-
4
Plaats in de ijskast tot de chocolate terug is opgesteven.
Lotus® Madeleine egeltjes
Snij alle Lotus® Madeleines aan 1 kant in een puntje. (zie foto)
Lotus® Madeleine egeltjes
Snij alle Lotus® Madeleines aan 1 kant in een puntje. (zie foto)
Lotus® Madeleine egeltjes
Smelt de chocolade in de microgolf of au bain-marie. Dip de Lotus® madeleines tot ¾ in de chocolade. Schik ze op een bordje met bakpapier. Strooi de hagelslag erover.
Lotus® Madeleine egeltjes
Smelt de chocolade in de microgolf of au bain-marie. Dip de Lotus® madeleines tot ¾ in de chocolade. Schik ze op een bordje met bakpapier. Strooi de hagelslag erover.
Lotus® Madeleine egeltjes
Leg met een lepel een beetje chocolade op de onderkant van de eetbare oogjes. Druk ze op het chocolade-vrije stuk van de Lotus® madeleines. Herhaal deze stap met de chocolade bolletjes maar duw deze op het uiteinde van het puntje.
Lotus® Madeleine egeltjes
Leg met een lepel een beetje chocolade op de onderkant van de eetbare oogjes. Druk ze op het chocolade-vrije stuk van de Lotus® madeleines. Herhaal deze stap met de chocolade bolletjes maar duw deze op het uiteinde van het puntje.
Lotus® Madeleine egeltjes
Plaats in de ijskast tot de chocolate terug is opgesteven.
Lotus® Madeleine egeltjes
Plaats in de ijskast tot de chocolate terug is opgesteven.