Lotus® Madeleine egeltjes

30 minuten, bereiden in 4 stappen

Een egeltjes dessert, is dat niet origineel? Onder de chocolade stekeltjes zit een heerlijk zachte Lotus® Madeleine verstopt. Kinderen zijn er dol op!

  • 8 x Lotus® Madeleines met amandelsmaak
  • 100 gr chocolade
  • 6 el hagelslag
  • 16 eetbare oogjes
  • 8 kleine chocolade bolletjes

 

  • 1

    Snij alle Lotus® Madeleines aan 1 kant in een puntje. (zie foto)

  • 2

    Smelt de chocolade in de microgolf of au bain-marie. Dip de Lotus® madeleines tot ¾ in de chocolade. Schik ze op een bordje met bakpapier. Strooi de hagelslag erover.

  • 3

    Leg met een lepel een beetje chocolade op de onderkant van de eetbare oogjes. Druk ze op het chocolade-vrije stuk van de Lotus® madeleines. Herhaal deze stap met de chocolade bolletjes maar duw deze op het uiteinde van het puntje.

  • 4

    Plaats in de ijskast tot de chocolate terug is opgesteven.

Stap
01
04

Lotus® Madeleine egeltjes

Snij alle Lotus® Madeleines aan 1 kant in een puntje. (zie foto)

Stap
02
04

Lotus® Madeleine egeltjes

Smelt de chocolade in de microgolf of au bain-marie. Dip de Lotus® madeleines tot ¾ in de chocolade. Schik ze op een bordje met bakpapier. Strooi de hagelslag erover.

Stap
03
04

Lotus® Madeleine egeltjes

Leg met een lepel een beetje chocolade op de onderkant van de eetbare oogjes. Druk ze op het chocolade-vrije stuk van de Lotus® madeleines. Herhaal deze stap met de chocolade bolletjes maar duw deze op het uiteinde van het puntje.

Stap
04
04

Lotus® Madeleine egeltjes

Plaats in de ijskast tot de chocolate terug is opgesteven.

Vorige
Volgende