Open appeltaart met Biscoff®

45 minuten, bereiden in 7 stappen

Geef een eigentijdse draai aan grootmoeders klassieke appeltaart met Biscoff® - The Original en til ze op een hoger niveau. Ongeveer ter hoogte van de zevende hemel.

Zutaten Apfelkuchen mit Lotus Biscoff
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 150 g suiker
  • 11 el plantaardige olie, bijvoorbeeld maïs- of koolzaadolie
  • 8 el melk
  • 5 eieren
  • 15 Biscoff® koekjes
  • 2 appels
  • 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  • 2

    Meng de bloem, 100 g suiker, 7 el olie, de melk, 3 eieren en
    8 fijngemalen Biscoff® koekjes tot een beslag.

  • 3

    Schep het beslag in een ingevette en met bloem bestoven
    bakvorm.

  • 4

    Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels
    eerst in vieren en dan in schijfjes.

  • 5

    Verkruimel de laatste 7 speculoosjes over het beslag en
    schik er de appels op.

  • 6

    Meng de laatste 4 el olie, 50 g suiker en 2 eieren onder
    elkaar. Giet dit mengsel over de appels, zodat ze helemaal
    bedekt zijn.

  • 7

    Bak de cake 20 à 25 minuten in de oven.

Zutaten Apfelkuchen mit Lotus Biscoff
Stap
01
07

Open appeltaart met Biscoff®

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap
02
07

Open appeltaart met Biscoff®

Meng de bloem, 100 g suiker, 7 el olie, de melk, 3 eieren en
8 fijngemalen Biscoff® koekjes tot een beslag.

Stap
03
07

Open appeltaart met Biscoff®

Schep het beslag in een ingevette en met bloem bestoven
bakvorm.

Stap
04
07

Open appeltaart met Biscoff®

Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels
eerst in vieren en dan in schijfjes.

Stap
05
07

Open appeltaart met Biscoff®

Verkruimel de laatste 7 speculoosjes over het beslag en
schik er de appels op.

Stap
06
07

Open appeltaart met Biscoff®

Meng de laatste 4 el olie, 50 g suiker en 2 eieren onder
elkaar. Giet dit mengsel over de appels, zodat ze helemaal
bedekt zijn.

Stap
07
07

Open appeltaart met Biscoff®

Bak de cake 20 à 25 minuten in de oven.

Vorige
Volgende
Appeltaart met Biscoff®

Als de heerlijke geur het huis vult, weet je dat appeltaart en Biscoff® - The Original Speculoos bij elkaar horen. Het verrukkelijke aroma dat opstijgt uit je oven creëert op slag een feestelijke sfeer.