BISCOFF® AMERICAN PANCAKES

Geniet van de klassieke American Pancakes met een Biscoff® toets!

Ingrediënten

8 pannenkoeken (voor 2 tot 4 personen)
  • 240g bloem
  • 10ml bakpoeder
  • 5ml bicarbonaat
  • 2g zout
  • 50g fijne suiker
  • 350ml volle melk
  • 1,5 el citroensap
  • 2 eieren
  • 60g gesmolten boter + extra voor te bakken
  • 100g Biscoff® pasta
  • Rood fruit

Klaar in 5 stappen

  • 1

    Zeef de bloem, bakpoeder, bicarbonaat, zout en suiker samen in een mengkom.

  • 2

    Voeg de melk, citroensap, eieren en de gesmolten boter toe en roer goed samen tot een glad beslag.

  • 3

    Verhit een pan met boter, neem een grote eetlepel met beslag voor elke pannenkoek.

  • 4

    Bak aan allebei kanten tot mooi bruin van kleur.

  • 5

    Overgiet met warme Biscoff® Pasta (simpelweg kort opwarmen in de microgolf), en decoreer met rood fruit.

Ontdek hier meer recepten

Biscoff® iced latte

Een verfrissend drankje dat de geweldige aroma's van Biscoff® en koffie combineert

Lotus® Madeleine Party egel

Wie we daar hebben, het lekkerste egeltje ter wereld! Zijn Lotus® Madeleine stekels met een beetje chocolade op de topjes doen je watertanden.

BISCOFF® CRUNCHY ROLLS

Geef je pannenkoeken wat extra "crunch"!