Biscoff® milkshake

Klassieke milkshake met een overwachte Biscoff® twist.

Ingrediënten

Voor 2-4 porties

Milkshake:

  • 750 ml vanilleroomijs
  • 300 ml volle melk
  • 125 g Biscoff® crumbs
  • 4 el Biscoff® speculoospasta

Topping en versiering:

  • 50 g Biscoff® crumbs
  • 4 el Biscoff® speculoospasta
  • Slagroom
  • Biscoff® koekjes

Klaar in 6 stappen

  • 1

    Giet een laagje Biscoff® topping in een kleine kom en Biscoff® crumbs in een andere kom.

  • 2

    Dop de rand van het serveerglas van de milkshake in de laag Biscoff®-spread en vervolgens in de kom met kruimels.

  • 3

    Zet het glas in de koelkast of vriezer terwijl je de milkshake bereidt.

  • 4

    Doe het vanille-ijs, de melk en de Biscoff® crumbs in een blender en mix tot een gladde massa. Voeg meer melk toe als dat nodig is.

  • 5

    Sprenkel de Biscoff®-spread over de binnenkant van je serveerglas en giet het milkshakemengsel erover.

  • 6

    Werk af met slagroom, een Biscoff® koekje en de overgebleven Biscoff crumbs. Klaar om van te genieten!

Ontdek hier meer recepten

Versierde Biscoff® Donuts

Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff®.

Lotus Biscoff® ijs

Wil je je traditionele ijscoupe nóg lekkerder maken? Voeg er dan wat Biscoff® aan toe! 

Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte.