Ingrediënten
Milkshake:
- 750 ml vanilleroomijs
- 300 ml volle melk
- 125 g Biscoff® crumbs
- 4 el Biscoff® speculoospasta
Topping en versiering:
- 50 g Biscoff® crumbs
- 4 el Biscoff® speculoospasta
- Slagroom
- Biscoff® koekjes
Klaar in 6 stappen
-
1
Giet een laagje Biscoff® topping in een kleine kom en Biscoff® crumbs in een andere kom.
-
2
Dop de rand van het serveerglas van de milkshake in de laag Biscoff®-spread en vervolgens in de kom met kruimels.
-
3
Zet het glas in de koelkast of vriezer terwijl je de milkshake bereidt.
-
4
Doe het vanille-ijs, de melk en de Biscoff® crumbs in een blender en mix tot een gladde massa. Voeg meer melk toe als dat nodig is.
-
5
Sprenkel de Biscoff®-spread over de binnenkant van je serveerglas en giet het milkshakemengsel erover.
-
6
Werk af met slagroom, een Biscoff® koekje en de overgebleven Biscoff crumbs. Klaar om van te genieten!
Ontdek hier meer recepten
Versierde Biscoff® Donuts
Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff®.
Lotus Biscoff® ijs
Wil je je traditionele ijscoupe nóg lekkerder maken? Voeg er dan wat Biscoff® aan toe!
Biscoff® latte
Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte.