Ingrediënten
- 32 Biscoff® koekjes (220 g)
- 40 g roomkaas (op kamertemperatuur)
- 20 g Biscoff® speculoospasta
- 2 el melk
- 250 g witte chocolade (in gelijke stukjes of chocoladedruppels)
Topping:
- 4-5 gevriesdroogde frambozen (verkruimeld)
- Biscoff® speculoospasta
Klaar in 7 stappen
-
1
Doe de Biscoff® koekjes in een keukenmachine en maal tot een fijne, zandachtige consistentie.
-
2
Voeg de roomkaas en Biscoff® speculoospasta toe en meng. Voeg langzaam de melk toe (één eetlepel per keer) tot het deeg zich begint te vormen.
-
3
Doe het deeg in een kom en zet 30 minuten in de koelkast.
-
4
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het afgekoelde deeg in balletjes.
-
5
Leg de balletjes op de bakplaat en zet nog eens 10 minuten in de koelkast.
-
6
Smelt de witte chocolade au bain-marie en tempereer. Dip de balletjes in de gesmolten chocolade en leg ze terug op de bakplaat.
-
7
Versier met gesmolten Biscoff® speculoospasta en besprenkel met verkruimelde gevriesdroogde frambozen.
Ontdek hier meer recepten
Lotus® Madeleine hartjes
Love is in the air met deze verleidelijke Lotus® Madeleine hartjes, succes verzekerd!
Biscoff® latte
Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte.
Truffels met witte chocolade en Biscoff®
Heerlijke truffels met witte chocolade en een Biscoff® touch: de ultieme lekkernij voor elk feest.