VALENTIJNSTRUFFELS MET BISCOFF®

Verras je klanten op valentijn met deze goddelijke Biscoff® truffels – romige Biscoff® en witte chocolade voor pure verwennerij!

Ingrediënten

15 truffels
  • 32 Biscoff® koekjes (220 g)
  • 40 g roomkaas (op kamertemperatuur)
  • 20 g Biscoff® speculoospasta
  • 2 el melk
  • 250 g witte chocolade (in gelijke stukjes of chocoladedruppels)

Topping:

  • 4-5 gevriesdroogde frambozen (verkruimeld)
  • Biscoff® speculoospasta

Klaar in 7 stappen

  • 1

    Doe de Biscoff® koekjes in een keukenmachine en maal tot een fijne, zandachtige consistentie.

  • 2

    Voeg de roomkaas en Biscoff® speculoospasta toe en meng. Voeg langzaam de melk toe (één eetlepel per keer) tot het deeg zich begint te vormen.

  • 3

    Doe het deeg in een kom en zet 30 minuten in de koelkast.

  • 4

    Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het afgekoelde deeg in balletjes.

  • 5

    Leg de balletjes op de bakplaat en zet nog eens 10 minuten in de koelkast.

  • 6

    Smelt de witte chocolade au bain-marie en tempereer. Dip de balletjes in de gesmolten chocolade en leg ze terug op de bakplaat.

  • 7

    Versier met gesmolten Biscoff® speculoospasta en besprenkel met verkruimelde gevriesdroogde frambozen.

Ontdek hier meer recepten

Lotus® Madeleine hartjes

Love is in the air met deze verleidelijke Lotus® Madeleine hartjes, succes verzekerd!

Biscoff® latte

Twee shots espresso, gestoomde melk en heel veel Biscoff® speculoospasta: de ultieme latte.

 

Truffels met witte chocolade en Biscoff®

Heerlijke truffels met witte chocolade en een Biscoff® touch: de ultieme lekkernij voor elk feest.