Biscoff® blondie

Heerlijke Biscoff® blondies gemaakt met witte chocoladedruppels, Biscoff® speculoospasta en Biscoff® koekjes: zó lekker dat je klanten zeker en vast zullen terugkomen voor meer!

  • 12 Biscoff® koekjes + extra voor de topping
  • 120 g Biscoff® crumbs
  • 300 g + 500 g (voor topping) Biscoff® speculoospasta
  • 186 g ongezouten boter
  • 336 g fijne kristalsuiker
  • 0,8 tl zout
  • 5 eieren
  • 500 g bloem
  • 8 g bakpoeder
  • 120 g witte chocolade (druppels of stukjes)
  • 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.

  • 2

    Meet de boter af en zet op middelhoog vuur. Roer tot het gesmolten is, haal van het vuur en voeg de 300 g Biscoff® speculoospasta toe. Meng goed. 

  • 3

    Klop, in de kom van je keukenmachine, de suiker en de eieren tot een homogeen en luchtig mengsel.

  • 4

    Giet, terwijl de mixer nog steeds langzaam draait, de gesmolten boter en het Biscoff-mengsel in de kom en mix tot alles goed gemengd is. 

  • 5

    Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snuifje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel.

  • 6

    Voeg de Biscoff® crumbs en de witte chocolade toe. Meng voorzichtig tot alles goed gemengd is.

  • 7

    Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.

  • 8

    Bak de blondies 25-30 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje 'wiebelen'.

  • 9

    Laat afkoelen in de vorm. Zet vervolgens nog 1 tot 2 uur in de koelkast om volledig te laten afkoelen.

  • 10

    Haal uit de koelkast en uit de bakvorm en bestrijk met een dikke laag Biscoff® speculoospasta.  

  • 11

    Versier met Biscoff® crumbs, snijd in stukjes en werk af met een iconisch Biscoff® koekje.

Stap
01
11

Biscoff® blondie

Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.

Stap
02
11

Biscoff® blondie

Meet de boter af en zet op middelhoog vuur. Roer tot het gesmolten is, haal van het vuur en voeg de 300 g Biscoff® speculoospasta toe. Meng goed. 

Stap
03
11

Biscoff® blondie

Klop, in de kom van je keukenmachine, de suiker en de eieren tot een homogeen en luchtig mengsel.

Stap
04
11

Biscoff® blondie

Giet, terwijl de mixer nog steeds langzaam draait, de gesmolten boter en het Biscoff-mengsel in de kom en mix tot alles goed gemengd is. 

Stap
05
11

Biscoff® blondie

Zeef de bloem en het bakpoeder over het mengsel en voeg een snuifje zout toe. Meng voorzichtig met een spatel.

Stap
06
11

Biscoff® blondie

Voeg de Biscoff® crumbs en de witte chocolade toe. Meng voorzichtig tot alles goed gemengd is.

Stap
07
11

Biscoff® blondie

Doe het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.

Stap
08
11

Biscoff® blondie

Bak de blondies 25-30 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje 'wiebelen'.

Stap
09
11

Biscoff® blondie

Laat afkoelen in de vorm. Zet vervolgens nog 1 tot 2 uur in de koelkast om volledig te laten afkoelen.

Stap
10
11

Biscoff® blondie

Haal uit de koelkast en uit de bakvorm en bestrijk met een dikke laag Biscoff® speculoospasta.  

Stap
11
11

Biscoff® blondie

Versier met Biscoff® crumbs, snijd in stukjes en werk af met een iconisch Biscoff® koekje.

Vorige
Volgende

Ontdek hier meer recepten

Versierde Biscoff® Donuts

Verras je klanten met deze heerlijke donuts versierd met Biscoff®.

Biscoff® sheet cake

Een vierkant stukje Biscoff® taart is de perfecte verwennerij bij elk kopje koffie.

Biscoff® cheesecake

Iedereen houdt van cheesecake. Met een vleugje Biscoff® is het resultaat nóg verrassender!