Chocoladeterrine met Biscoff®
Deze lekkernij brengt je laag na laag in verrukking. En al is deze lasagne van chocolade en Biscoff® - The Original Speculoos verrassend makkelijk te bereiden, scoren doe je zeker.
- 200 g pure chocolade
- 3 eieren
- 200 g Biscoff®
- verse frambozen en poedersuiker, voor de afwerking
-
1
Smelt de chocolade in een bain-marie.
-
2
Splits de eieren. Meng een voor een de eierdooiers onder de gesmolten chocolade. Haal de kom van het vuur.
-
3
Klop de eiwitten stijf en spatel onder de chocolade.
-
4
Bekleed een langwerpige vorm met plasticfolie. Schik een laag speculoos in de vorm en bedek met een laag chocolademousse. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
-
5
Laat enkele uren, maar liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
-
6
Stort de terrine vlak voor het serveren uit op een schotel.
-
7
Werk af met frambozen en poedersuiker.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Smelt de chocolade in een bain-marie.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Smelt de chocolade in een bain-marie.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Splits de eieren. Meng een voor een de eierdooiers onder de gesmolten chocolade. Haal de kom van het vuur.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Splits de eieren. Meng een voor een de eierdooiers onder de gesmolten chocolade. Haal de kom van het vuur.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Klop de eiwitten stijf en spatel onder de chocolade.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Klop de eiwitten stijf en spatel onder de chocolade.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Bekleed een langwerpige vorm met plasticfolie. Schik een laag speculoos in de vorm en bedek met een laag chocolademousse. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Bekleed een langwerpige vorm met plasticfolie. Schik een laag speculoos in de vorm en bedek met een laag chocolademousse. Herhaal deze lagen tot alle ingrediënten op zijn.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Laat enkele uren, maar liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Laat enkele uren, maar liefst een nacht, opstijven in de koelkast.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Stort de terrine vlak voor het serveren uit op een schotel.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Stort de terrine vlak voor het serveren uit op een schotel.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Werk af met frambozen en poedersuiker.
Chocoladeterrine met Biscoff®
Werk af met frambozen en poedersuiker.
Kwarktaart met Biscoff® en rood fruit
Doe de meest verwende lekkerbekken watertanden, maak er een kleur- en smaakfestijn van dankzij deze overheerlijke kwarktaart met rode bosvruchten.